Huoneistomme

Kaikissa huoneistoissamme on hyvin varusteltu keittiö sekä laadukkaat Unikulman sängyt. Jos et halua kantaa omia lakanoita ja pyyhkeitä mukana, on mahdollista myös vuokrata pehmeät Luhta Home -lakanat ja pyyhkeet loman ajaksi. Huomioithan, että lähtösiivous ei sisälly hintaan. Voit tehdä lähtösiivouksen itse tai varata sen meiltä.

145m² huoneisto: Hyvin varusteltu huoneisto (31) sijaitsee vastaanottorakennuksessa. Makuuhuoneita on 4 ja vuodepaikkoja löytyy 10+3. Huoneistossa on lisäksi tilava saunaosasto. Lisähintaan varattavissa yläkerta, jossa vuodepaikkoja 11.

115m² mökki: Tilava mökki (32) juuri remontoidulla keittiöllä. Saunallisessa mökissä on 4 makuuhuonetta ja 2 parvea, joten tilaa on kylliksi suuremmallekin seurueelle. Vuodepaikkoja on yhteensä 13+4. 

114m² paritalohuoneisto: Kolmen makuuhuoneen huoneisto (35), jossa vuodepaikkoja 6+3. Huoneistossa on sauna.

94m² huoneisto: Huoneisto (33) sijaitsee vastaanottorakennuksessa. Huoneistossa on sauna ja 4 makuuhuonetta, vuodepaikkoja on 9+4. 

63m² rivitalohuoneisto: Saunalliset huoneistot (25-30) on rakennettu kahteen kerrokseen. Olohuone ja yksi makuuhuone alakerrassa, sekä kaksi makuuhuonetta yläkerrassa, vuodepaikkoja 6+1. Lisäksi autokatos. 

50m² rivitalohuoneisto: Saunalliset huoneistot (1-4) sopivat perheelle tai pienemmällekin seurueelle. Huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta, vuodepaikkoja 5+1. 

47m² huoneisto: Huoneisto (24) sijaitsee vastaanottorakennuksessa. Huoneistossa on sauna ja 2 makuuhuonetta, vuodepaikkoja 4+2. 

46m² mökki: Kahden makuuhuoneen mökkejä (21-23), joissa vuodepaikkoja 4. Tunnelmaa asumiseen tuo takka. Mökeissä on sauna.

46m² rivitalohuoneisto: Kahden makuuhuoneen huoneistoja (5-8), joissa vuodepaikkoja 4+1. Tunnelmaa asumiseen tuo toisessa makuuhuoneessa sijaitseva takka. Huoneistoissa on sauna.

46m² rivitalohuoneisto: Kahden makuuhuoneen huoneistoja (9-12), joissa vuodepaikkoja 4+1. Tunnelmaa asumiseen tuo toisessa makuuhuoneessa sijaitseva takka. Huoneistoissa on sauna.

38m² paritalohuoneisto: Yhden makuuhuoneen huoneisto (34), jossa vuodepaikkoja 2+2. Huoneistossa on sauna.

26m² paritalohuoneisto: Studiohuoneistot (13-20) sopivat myös yksin matkustaville. Huoneistoissa on tunnelmallinen takallinen olohuone-keittiö sekä makuualkovi, vuodepaikkoja on 2+1. Huoneistoissa on sauna.

 

Pihakartta