Huoneistot

LEVILEHTO APARTMENTS VARAUSEHDOT

Levilehto Apartments noudattaa majoituspalvelujen tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman vanhempia matkustavalla alaikäisellä tulee olla vanhempien allekirjoittama lupalappu majoittumiselle mukana.

VARAAMINEN JA MAKSU

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun, kohdekuvauksen sekä kulkuohjeen majoituskohteeseen. Varauksesta muodostuu vain loppulasku, mikäli varaus tehdään alle kahdeksan (8) viikkoa ennen oleskelun alkamista. Varauksissa, jotka tehdään kahdeksan (8) viikkoa ennen saapumista, muodostuu ennakko-, sekä loppulasku. Ennakkolasku on 30 % majoitushinnasta. Ellei toisin ole mainittu varausta tehdessä, maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Kaikki peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Levilehto Apartmentsilla on oikeus perua varaus, mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Palvelumaksu on kotimaassa 6€ ja ulkomaille 8€ varauksissa, jotka on tehty suoraan Levilehto Apartmentsin kautta (puhelu tai sähköposti) ja internetvarauksissa 0€.

VARAAMINEN INTERNETIN KAUTTA

Internetin kautta tehdyissä varauksissa ei peritä palvelumaksua. Internetvarauksen yhteydessä asiakas voi valita maksutavoista seuraavat:

*Maksaa heti ennakkolaskun ja tulostaa itselleen loppulaskun maksettavaksi eräpäivänä. Mikäli majoitusajankohtaan on alle kahdeksan (8) viikkoa, muodostuu varauksesta vain loppulasku.

*Maksaa koko summan heti.

Internet-varaus maksetaan joko luottokortilla tai pankkipalvelun kautta.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Levilehto Apartments
toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj.
Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj,

y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Asiakas vastaa siitä, että hän tulostaa itselleen kuitin, laskun, huoneiston kohdekuvauksen ajo-ohjeineen ja varausehdot. Varausohjelma lähettää tilauksesta varausvahvistuksen asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen. Levilehto Apartments ei lähetä asiakkaalle laskuja, vahvistuksia tms. tietoa internetin kautta tehdystä varauksesta. Kun varaus maksetaan, asiakkaan tulee varmistua siitä, että hän maksutapahtuman jälkeen palaa takaisin oman varauksensa vahvistussivulle. Mikäli asiakas ei palaa vahvistussivulle, ei varausta synny eikä varausohjelma lähetä sähköpostivahvistusta varauksesta. Levilehto Apartments ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä Levilehto Apartmentsiin tilanteen korjaamiseksi. Levilehto Apartments ei takaa, että lomahuoneisto on tässä vaiheessa yhä vapaa. Mikäli huoneisto ei ole vapaa, rahat palautetaan tai asiakkaalle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan toista huoneistoa. Internetin kautta varatessa asiakas hyväksyy näiden varausehtojen lisäksi myös internetsivuston Yleiset Käyttöehdot. Asiakas vastaa siitä, että hän on tutustunut ennen varausta tehdessään em. dokumenttien lisäksi myös varauksen tekoon liittyvään ohjeistukseen.

Nämä varaus- ja maksuehdot ovat voimassa, jos varaus on tehty suoraan Levilehto Apartmentsin omien verkkosivujen varausjärjestelmän kautta, soittamalla Levilehto Apartmentsille tai sähköpostilla. Muuta kautta tehdyissä varauksissa saatetaan noudattaa eri varaus- ja maksuehtoja.

PERUUTUKSET

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Levilehto Apartmentsille. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

* 40 vrk ennen vuokra-ajan alkamista palautetaan maksettu suoritus vähennettynä peruutusmaksulla 55 € ja palvelumaksulla 6 € / ulkomaille 8 € / Internet 0 €.

* myöhemmin kuin 40 vrk ennen vuokra-ajan alkamista veloitetaan koko vuokra.

* mikäli asiakas varaa majoituksen 39 – 14 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, on hänellä oikeus perua varauksensa 5 vrk:n kuluessa varauksen teosta

* mikäli asiakas varaa majoituksen 13 – 1 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, on hänellä oikeus perua varauksensa 1 vrk:n kuluessa varauksen teosta

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut kirjallisesti Levilehto Apartmentsille. Äkillisen sairauden tai perheessä tapahtuvan kuolemantapauksen varalta asiakkaan tulee varmistaa, että omat matka- ja tapaturmavakuutukset kattavat varauksen kulut, mikäli tapahtunut johtaa toiveeseen peruuttaa varaus. Majoittaja noudattaa myös näissä tapauksissa yllä olevia varausehtoja! Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja odottamattomia tapauksia varten.

Nämä peruutusehdot ovat voimassa, jos varaus on tehty suoraan Levilehto Apartmentsin omien verkkosivujen varausjärjestelmän kautta, soittamalla Levilehto Apartmentsille tai sähköpostilla. Muuta kautta tehdyissä varauksissa saatetaan noudattaa eri peruutusehtoja.

COVID – 19 EPIDEMIAN AIHEUTTAMAT KANSAINVÄLISET MATKUSTUSRAJOITUKSET

Asiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa varaustaan varaus- ja peruutusehtoista poiketen sillä perusteella, että varauksen tehnyt Asiakas tai varauksen perusteella kohteessa Majoittujat eivät pääse saapumaan majoituspaikkaan varauksen ajankohtana sen takia, että asiakkaan tai majoittujien lähtömaan valtio tai Suomi majoituspaikan sijaintivaltiona ovat asettaneet matkustusrajoituksia COVID-19 koronaepidemian takia. Matkustusrajoitukset eivät muodosta Force Majeure – tilannetta, koska COVID – 19 epidemiassa asetettavat kansainväliset matkustusrajoitukset eivät ole ennakoimattomia. Asiakkaan peruutukseen ja saapumatta jäämiseen sovelletaan tässä tilanteessa normaaleja varaus- ja peruutusehtoja.

Yllä todettua sovelletaan myös siinä tapauksessa, että Asiakas tai Majoittujat eivät pääse Suomeen lentojen peruuntumisen tai aikataulujen muuttumisen takia. Lentojen peruuttaminen ja aikataulujen muuttuminen on mahdollista COVID – 19 epidemian takia eikä kyseessä ole ylivoimainen este, koska kyse ei ole ennakoimattomasta tilanteesta.

VARAUKSEN MUUTTAMINEN

Mikäli asiakas muuttaa edellä mainittujen peruutusehtojen sallimissa aikarajoissa majoituskohdetta tai majoitusajankohtaa, lisäpalveluja ja/tai henkilömäärää peritään muutosmaksu 20€.

LEVILEHTO APARTMENTSIN OIKEUS PERUA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este tai Levilehto Apartmentsista riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko), voi Levilehto Apartments perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Levilehto Apartmentsilla oikeus perua varaus.

AVAIMEN LUOVUTUS

Levilehto Apartmentsilla on oikeus periä avaimen, avaimenperän tai avaimenperän numerolätkän hukkaamisesta 100€ suuruinen korvaus.

Levilehto Apartmentsilla on oikeus periä korvaus, mikäli joudumme avaamaan oven sisälle jääneen avaimen vuoksi vastaanoton ollessa suljettu. Vastaanottomme on avoinna klo 12.00 – 20.00 päivittäin. Ota yhteyttä viimeistään samana päivänä ennen klo 20.00, jos saavut vastaanoton ollessa jo kiinni.

OLESKELU LOMAHUONEISTOSSA

Lomahuoneisto on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 11. Huoneiston normaali lämpötila on 20 – 22 C. Levilehto Apartments tarjoaa takkapuita lisälämmitykseen huoneistoihin joissa on takka. Mikäli asiakas ei ole kauttamme varannut liinavaatteita, pyyhkeitä tai lähtösiivousta, tuo hän liinavaatteet / pyyhkeet mukanaan sekä vastaa lomahuoneiston siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä.

Jos lähtösiivousta ei ole tilattu erikseen, seuraavat asiat kuuluu hoitaa itse:

  • lattian imurointi ja moppaus
  • pintojen pyyhkiminen
  • astioiden pesu (myös kahvinkeittimen kannu)
  • jääkaapin, uunin ja mikron puhtaudesta huolehtiminen
  • WC:n, saunan ja pesutilojen huolellinen siivous
  • roskien vieminen ulkona sijaitseviin jäteastioihin

Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu asianmukaisesti, on Levilehto Apartmentsilla oikeus periä siivousmaksu kaksinkertaisena.

Jos lähtösiivous on tilattu tai se kuuluisi hintaan, edellytetään majoittujalta seuraavat

  • huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä
  • roskat vietynä ulkona sijaitseviin roska-astioihin
  • likaiset astiat tiskikoneessa ja tiskikone päällä
  • käytetyt liinavaatteet otettuna pois sängyistä.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lomahuoneistoissa! Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut, kuitenkin min. 300 €.

Hiljaisuus Levilehto Apartmentsin alueella on kello 23-07.

Emme vastaa huoneistoon jätetyistä tavaroista.

VAHINGOT

Varaaja on velvollinen korvaamaan majoitusajankohdan aikana lomahuoneistolle tai sen irtaimistolle tahallisesti tai tahattomasti aiheutuneet vahingot. Mikäli asiakas aiheuttaa vahinkoa tahallisesti tai tahattomasti lomakohteessa, tulee hänen siitä heti ilmoittaa henkilökunnalle. Mikäli huoneistossa jokin laite tai varustus rikkoontuu tavallisen kulumisen takia, tulee Levilehdon henkilökunnalle heti ilmoittaa ja näiden tulee mahdollisimman pian hoitaa korjausmies paikalle. Mikään laitteiden, muun varustuksen normaali kuluminen tai sähkökatkokset eivät johda Levilehdon korvausvelvollisuuteen, mutta tilanne tulee korjata mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman pian.

HÄIRIÖ TAI VAARATILANTEESTA JOHTUVA VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN

Mikäli vuokralainen ei henkilökunnan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on Levilehto Apartments oikeutettu purkamaan vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta eikä lomakohteen vuokrarahoja palauteta.

HENKILÖMÄÄRÄ

Lomahuoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä huoneiston kapasiteetiksi on ilmoitettu. Teltan, asuntoauton ja -vaunun käyttö lomahuoneiston tontilla ilman lupaa on kielletty. Lemmikkieläinten mukanaolosta tulee ilmoittaa varausta tehtäessä. Varaaja on velvollinen korjaamaan lemmikkinsä jätökset pihaympäristöstä.

VALITUKSET

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana henkilökunnalle. Mikäli asiakas ei ole lomansa aikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin. Varusteiden suhteen on otettava huomioon varusteiden normaali kuluminen ja että laitteet saattavat luonnollisella tavalla näin rikkoontua. Henkilökunnan tulee tällöin mahdollisuuksien mukaan nopeasti korjata epäkohdat. Tällaisissa tapauksissa saattaa esim. viikonloppu viivyttää korjausta.

Levilehto Apartments ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, odottamattomista säänvaihteluista, rakennustöistä naapuritonteilla tai kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset vesi-, sähkö- tai tv-verkossa) asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

Huoneistoissa on lisäpalveluna asiakkaalle maksuton Internet-yhteys. Yhteyksissä mahdollisesti esiintyvät häiriöt pyritään korjaamaan toimiston aukioloaikoina niin pian kuin mahdollista. Emme myönnä hyvityksiä majoitushinnasta mahdollisten Internet-yhteydessä esiintyvien häiriöiden/ toimimattomuuden perusteella.

Oikeudet hinnanmuutoksista pidetään.

*Arvonlisävero voimassa olevan lainsäädännön mukaan.

 

TERVETULOA LEVILLE JA VIIHTYISÄÄ LOMAA !

 

LEVILEHTO APARTMENTS